Privatumo politika

Asmens duomenys

Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. Interneto svetainėje Naska.lt nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad jie būtų valdomi ir tvarkomi šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, susijusiais su interneto svetainėje Naska.lt nurodoma veikla (interneto svetainių ir parduotuvių kūrimu, administravimu, priežiūra, SEO paslaugomis, atsakymais į jūsų pateiktus klausimus, konsultacijų bei kitų šioje interneto svetainėje aprašytų paslaugų teikimu ir kt.), tvarkomi tiksliai ir sąžiningai, nuolat atnaujinami, saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai. Asmens duomenis tvarko tik tie subjektai, kuriems suteikta tokia teisė. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims galimas tik įgyvendinant šiame punkte aptariamus tikslus ir Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Kai mums atskleidžiate arba kai mes renkame jūsų asmens duomenis, juos naudojame vadovaudamiesi šia politika. Įdėmiai perskaitykite šią informaciją. Jei turite klausimų arba nerimaujate dėl savo asmens duomenų, susisiekite su mumis el. p. adresu labas@naska.lt.

Įsipareigojame saugoti ir gerbti jūsų privatumą bei pasirinkimus, nesiųsime jums pasiūlymų ir/ar rinkodaros informacijos, nebent paprašėte (tačiau ir tokiu atveju galite bet kuriuo metu to atsisakyti), nesiūlysime ar neparduosime jūsų duomenų kitiems, įsipareigojame atvirai ir skaidriai informuoti apie tai, kaip naudojame jūsų duomenis, nenaudosime jūsų duomenų kitais tikslais (tik nurodytais), dirbame tik su patikimais partneriais, gerbiame jūsų teises ir visada stengsimės kuo geriau patenkinti jūsų užklausas, laikydamiesi savo teisinių ir veiklos atsakomybių.

Apie slapukus

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukų informacija yra išsaugoma jūsų įrenginio interneto naršyklėje ir padeda atpažinti jus, kai sugrįžtate į šią svetainę, suteikia galimybę rinkti duomenis apie svetainės lankomumo statistiką, taip pat leidžia suprasti, kas šioje svetainėje yra jums įdomu ir naudinga, bei atlieka kitas funkcijas.

Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) išsaugome, ir galite ištrinti dalį ar visus išsaugotus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad slapukų informacija būtų išsaugoma ir naudojama jūsų įrenginio interneto naršyklėje, tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog, naudodamiesi šia svetaine, sutinkate su tuo, kad jūsų įrenginio interneto naršyklėje būtų išsaugoma slapukų informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ar kreipdamiesi į mus šioje svetainėje nurodomais būdais.

Jeigu jums reikia daugiau informacijos apie slapukus, apsilankykite interneto svetainėje www.aboutcookies.org, kurioje rasite išsamios, nepriklausomos informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus per naršyklės nustatymus ir kaip pašalinti slapukus, kurie jau yra išsaugoti jūsų kompiuteryje. Norėdami pašalinti slapukus iš mobiliojo telefono, vadovaukitės savo telefono naudojimo instrukcija.

Jei turite papildomų klausimų dėl šioje svetainėje naudojamų slapukų ir pan., susisiekite su mumis el. p. adresu labas@naska.lt.

Privatumas nėra kažkas tokio, į ką turiu tiktai teisę, tai yra būtina sąlyga.

Marlon Brando (JAV aktorius, režisierius ir aktyvistas)

Naska.

© 2020 Naska.

Autorių teisės saugomos įstatymo.